2014 Tavaszi Kari Tudományos Diákköri Konferencia - felhívás és jelentkezés

2014. május 16-án rendezzük meg a Természettudományi és Technológiai Karon a Tavaszi Tudományos Diákköri Konferenciát.

Tavaszi Kari Tudományos Diákköri Konferencia

2014. május 16-án rendezzük meg a Természettudományi és Technológiai Karon a Tavaszi Tudományos Diákköri Konferenciát.

A konferenciára a TTK nappali tagozatos hallgatói jelentkezhetnek a diákkörökben végzett önálló, az MSc diplomamunkáktól jól elkülöníthető kutatási eredményeket összefoglaló munkájukkal. A végzős BSc és MSc hallgatók ezen a kari konferencián szerezhetik meg a 2015. évi XXXII. OTDK-n való indulás jogát (az OTDK központi felhívását és a részvétel feltételeit lásd a www.otdt.hu honlapon).
Minden szakterületi szekcióban szeretnénk lehetőséget adni középiskolás kutató diákoknak az önképzőköri munkáik bemutatására, ezért feltétlenül várjuk a jelentkezésüket.

Jelentkezés:

A jelentkezés a témavezető (illetve középiskolás diákok esetében szaktanár vagy mentor) írásos ajánlásával és nyilatkozatával együtt tehető meg 2014. április 25-ig a szakterületi TDK tanárelnököknél az erre a célra szerkesztett űrlapon.

A konferencia részletes programja letölthető: itt

A Konferencia felhívása és a Jelentkezés lap letölthető: Egyetemi jelentkezési lap, Középiskolai jelentkezési lap, felhívás

A konferencia az NTP-TDK-13-023 „Tehetséggondozási program a DE Természettudományi és Technológiai Kar tudományos diákköri műhelyeiben” és a TÁMOP-4.2.3-12/1/KONV-2012-0048 „Tudományos eredmények elismerése és disszeminációja a Debreceni Egyetem kutatói, oktatói és hallgatói által” projekt keretében kerül megrendezésre.

Legutóbbi frissítés: 2023. 05. 05. 08:43