TTK Érettségi felkészítők

Biológiából, fizikából, földrajzból, kémiából és matematikából szervez az emelt szintű érettségire felkészítőket a Debreceni Egyetem Természettudományi és Technológiai Kara. A foglalkozások ingyenesen látogathatóak.

Egyetemi oktatók és gyakorló középiskolai pedagógusok közreműködésével dolgozták ki a természettudományos tantárgyak emelt szintű érettségijére felkészítő tananyagokat a Természettudományi és Technológiai Kar szakemberei. Az elméleti tudnivalók mellett – a kar korszerű laboratóriumaiban – a vizsgához szükséges gyakorlati feladatokat is elvégezhetik a résztvevő diákok.

Azoknak a fiataloknak, akik természettudományi területen szeretnék folytatni tanulmányaikat, érettségi vizsgát kell tenniük a képzéshez kapcsolódó tantárgyból. Ennek támogatására indított a vizsgára felkészítő foglalkozást karunk, hogy minél több diák számára – olyan vidéki fiataloknak is, akiknek a középiskolájában nincs megfelelő infrastruktúra a laborfeladatokhoz – tegyük elérhetővé a sikeres érettségit, s ezzel a természettudományos diplomaszerzés lehetőségét. A középiskolai pedagógusok részvétele garantálja, hogy a diákok saját tanulmányaikhoz és meglévő tudásukhoz illeszkedően kapják meg a sikeres felvételihez szükséges tudásanyagot

A biológia, fizika, földrajz, kémia és matematika témájú felkészítőkre jelentkezni lehet, és további információ kérhető a Természettudományi és Technológiai Kar Dékáni Hivatalától a ttkfelkeszito@science.unideb.hu e-mail címen.

Az érettségi felkészítők tematikái az alábbi linken érhetőek el:

 

Legutóbbi frissítés: 2023. 09. 26. 08:28