Fiatal kutatói ösztöndíj

A Debreceni Egyetem célkitűzése a harmadik generációs egyetemekhez kapcsolódó funkciók, feladatok megerősítése a kutatói bázis, a térségi szereplőkkel való együttműködés, valamint az intézmény nemzetközi és hazai kutatási és tudás-hasznosítási tevékenységének bővítése és színvonalnak javítása érdekében az Intézményfejlesztési Tervben meghatározott fókusz-területeken.

Fenti célok eléréséhez járul hozzá az EFOP-3.6.1-16-2016-00022 "Debrecen Venture Catapult program" című projekt is, többek közt a kutatói utánlpótlás fejlesztését célzó öszöndíjprogramokon kereszül.

A Fiatal kutatói ösztöndíj pályázat kapcsolódó anyagai:

 

KIEGÉSZÍTŐ-ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁZATI FELHÍVÁS - Fiatal kutatói ösztöndíj - konferencia

(A Fiatal kutatói ösztöndíj program aktív ösztöndíjasai számára.)

Kiküldetési kérelem

Frissítés dátuma: 2022.02.23.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.