Díszoklevél igénylés

A Debreceni Egyetem arany, gyémánt, vas, illetve rubin díszoklevelet adományozhat annak, aki 50, 60, 65 vagy 70 éve szerezte meg az oklevelét a felsőoktatási intézményben, vagy jogelőd intézményeiben és életpályája alapján közmegbecsülésre méltó. Egyetemünk minden évben ünnepélyes keretek között kora ősszel adja át az 50 (arany), 60 (gyémánt), 65 (vas), 70 (rubin) éve végzett egykori hallgatóinak az őket megillető jubileumi díszoklevelet.

Kérjük, hogy a jelentkező jubiláns a díszdiploma igényléséhez az alábbi adatlapot legyen szíves visszaküldeni a következő postai címre:

Debreceni Egyetem Természettudományi és Technológiai Kar, Dékáni Hivatal

4002 Debrecen, Pf.: 400.

vagy Kozma-Tóth Katalin e-mail címére (toth.kata@science.unideb.hu). Kérjük, hogy az e-mail tárgya a következő legyen: díszoklevél.

Mellékletként kérjük csatolni a diploma másolatát és egy önéletrajzot (maximum 2 oldal)!

Az igénylések beküldésére 2024. május 31-ig van lehetőség. Az igénylők részére 2024 júliusában-augusztusában további tájékoztatást fogunk küldeni.

Az oklevelek ünnepélyes átadására 2024. október 20-án, vasárnap 14 órától kerül sor.

A díszoklevél igényléshez szükséges adatlap a következő linkre kattintva tölthető le: ADATLAP

További információ, tájékoztatás az alábbi elérhetőségeken kérhető:

E-mail: toth.kata@science.unideb.hu

Telefon: 52/512-900/63357-es mellék

Egyéb tudnivalók

A diploma átadásáról az ünnepség időpontját megelőzően kb. egy hónappal korábban tájékoztatjuk az igénylőt. Ha a jubiláns az ünnepségen nem tudja személyesen átvenni díszoklevelét, akkor azt postán a megadott értesítési címre megküldjük. Azoknak az érintetteknek, akik postán kérik megküldeni a díszoklevelüket, csak az ünnepséget követően tudjuk eljuttatni azt.

Fotók, videó elérhetősége

A 2023. október 8-án megrendezett eseményről készült videó megtekinthető az alábbi YouTube linken: https://www.youtube.com/watch?v=PVhFWhw0Bks

Az eseményről készült fotók megtekinthetők az alábbi linken: https://unideb.hu/photoalbum/album?id=r4166154

 

 

Legutóbbi frissítés: 2024. 01. 17. 08:49