Hírek

Biztonságos reaktortervezés
Az atomerőművek tervezése során felhasznált biztonsági megközelítések technológiai és műszaki jellemzőit mutatta be az Obnyinszki Atomenergetikai Intézet egyetemi docense a Debreceni Egyetemen tartott előadásában.
Egyetemünk hírei az Alföld TV-n
Fintelligence Lab-átadás, Sportgazdasági, -menedzsment és Teniszközpont-alapkőletétel, új együttműködések, szakmai konferenciák, jubileumok, nagyköveti látogatás – a Debreceni Egyetem legfontosabb híreiről, eseményeiről tudósított októberben is a Díszudvar magazin.

Események

16 nov
Az MTA Tantárgypedagógiai Kutatási Program Természettudományi – Matematikai - Informatikai Oktatási Munkacsoport ez évi beszámoló konferenciájára Debrecenben kerül sor.
16 nov
„Válogatás a reformáció emlékévének magyar nyelvű tudományos könyvterméséből” címmel közös könyvbemutatót tart a Debreceni Református Hittudományi Egyetem és a Debreceni Egyetem.
15 nov
„Mit jelent a siker a szociális munkában?” címmel tart konferenciát a Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi Kar Szociológia és Szociálpolitika Tanszéke.
15 nov
Törő Emese (DE GTK Világgazdasági és Nemzetközi Kapcsolatok Intézet) tart előadást „A munkajogi szerződések lényegi sajátosságai” címmel a DE HKSzK Hallgatói Karrierközpontja szervezésében.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ