Nyílt Nap és Duális Képzési Információs Nap a DE TTK-n

A Debreceni Egyetem Természettudományi és Technológiai Kara (TTK) a karon folyó képzések bemutatására egy nyílt nappal egybekötött Duális Képzési Információs Napot szervez a továbbtanulás előtt álló középiskolások számára.

A rendezvény kiemelt fontosságú része a duális képzésben résztvevő partnercégek bemutatkozása. A cégek képviselői a már náluk tanuló duális hallgatókkal közösen vázolják a cégek profilját, a hallgatókkal szemben támasztott követelményeiket, valamint a náluk folyó gyakorlati képzés előnyeit.

A rendezvény online kerül lebonyolításra a TTK YouTube csatornáján keresztül (https://bit.ly/35XWwXx), de lehetőséget biztosítunk az érdeklődő középiskolások és cégek közötti személyes kapcsolatfelvételre is e-mail ( ) formájában.

A rendezvény időpontja: 2021. január 27. szerda, 14 óra.  

Arra kérjük a középiskolásokat, hogy részvételi szándékukat előre jelezzék az ONLINE REGISZTRÁCIÓS ŰRLAP kitöltésével, amely a következő linken érhető el: https://bit.ly/390ELcd

További felvilágosításért a   e-mail címen állunk az érdeklődők rendelkezésére.

A rendezvény plakátja ide kattintva tekinthető meg.

Frissítés dátuma: 2021.01.21.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.