Díszoklevél igénylés

A Debreceni Egyetem arany, gyémánt, vas, illetve rubin díszoklevelet adományozhat annak, aki 50, 60, 65 vagy 70 éve szerezte meg az oklevelét a felsőoktatási intézményben, vagy jogelőd intézményeiben és életpályája alapján közmegbecsülésre méltó. Egyetemünk minden évben ünnepélyes keretek között kora ősszel adja át az 50 (arany), 60 (gyémánt), 65 (vas), 70 (rubin) éve végzett egykori hallgatóinak az őket megillető jubileumi díszoklevelet.

 

Kérjük, hogy a jelentkező jubiláns a díszdiploma igényléséhez az alábbi adatlapot legyen szíves visszaküldeni a következő postai címre:

Debreceni Egyetem Természettudományi és Technológiai Kar, Dékáni Hivatal

4002 Debrecen, Pf.: 400.

vagy Kozma-Tóth Katalin e-mail címére ( ). Kérjük, hogy az e-mail tárgya a következő legyen: díszoklevél.

A díszoklevél igényléshez szükséges adatlap a következő linkre kattintva tölthető le: ADATLAP

Mellékletként kérjük csatolni a diploma másolatát és egy önéletrajzot (maxiumum 2 oldal)!

 

Az igénylések beküldésére 2022. május 31-ig van lehetőség. Az igénylők részére 2022 júliusában-augusztusában további tájékoztatást fogunk küldeni.

Az oklevelek ünnepélyes átadására 2022. október 9-én 14 órakor kerül sor.

 

További információ, tájékoztatás az alábbi elérhetőségeken kérhető:

E-mail:

Telefon: 52/512-900/63357-es mellék

 

 

Egyéb tudnivalók

A diploma átadásáról az ünnepség időpontját megelőzően kb. egy hónappal korábban tájékoztatjuk az igénylőt. Ha a jubiláns az ünnepségen nem tudja személyesen átvenni díszoklevelét, akkor azt postán a megadott értesítési címre megküldjük. Azoknak az érintetteknek, akik postán kérik megküldeni a díszoklevelüket, csak az ünnepséget követően tudjuk eljuttatni azt.
 

Frissítés dátuma: 2022.08.27.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.