Díszoklevél igénylés

A Debreceni Egyetem arany, gyémánt, vas, illetve rubin díszoklevelet adományozhat annak, aki 50, 60, 65 vagy 70 éve szerezte meg az oklevelét a felsőoktatási intézményben, vagy jogelőd intézményeiben és életpályája alapján közmegbecsülésre méltó. Egyetemünk minden évben ünnepélyes keretek között kora ősszel adja át az 50 (arany), 60 (gyémánt), 65 (vas), 70 (rubin) éve végzett egykori hallgatóinak az őket megillető jubileumi díszoklevelet.

Kérjük, hogy a jelentkező jubiláns a díszdiploma igényléséhez az alábbi adatlapot legyen szíves visszaküldeni a következő postai címre:

Debreceni Egyetem Természettudományi és Technológiai Kar, Dékáni Hivatal

4002 Debrecen, Pf.: 400.

vagy Sterbinszkyné Csanádi Adrienn e-mail címére ( ). Kérjük, hogy az e-mail tárgya a következő legyen: díszoklevél.

Mellékletként kérjük csatolni a diploma másolatát és egy önéletrajzot (maxiumum 2 oldal)!

Az igénylések beküldésére 2018. május 31-ig van lehetőség. Az igénylők részére 2018 júliusában további tájékoztatást fogunk küldeni.

A díszoklevél-átadó ünnepségre 2018. október 14-én 11 órakor kerül sor. 

Adatlap díszoklevél igényléshez

 

Egyéb tudnivalók

A diploma átadásáról az ünnepség időpontját megelőzően kb. egy hónappal korábban tájékoztatjuk az igénylőt. Ha a jubiláns az ünnepségen nem tudja személyesen átvenni díszoklevelét, akkor azt postán a megadott értesítési címre megküldjük. Azoknak az érintetteknek, akik postán kérik megküldeni a díszoklevelüket, csak az ünnepséget követően (2018. október 14.) tudjuk eljuttatni azt.
 

Frissítés dátuma: 2018.05.04.