Hogyan és milyen határidővel kérhetem a költségtérítés, önköltség részletfizetését?

A részletfizetésre vonatkozó kérelem legkésőbb a félévkezdéstől számított harmadik hét végéig (regisztrációs hét + két hét) nyújtható be.

A költségtérítés, önköltség részletfizetési kérelmet elektronikus úton a Neptunon keresztül töltheti fel a hallgató a felhívásban megadott határidőig. Az első részletet a tavaszi félévben március 31-ig, az őszi félévben október 31-ig be kell fizetni. Részletfizetés lehetősége esetén a költségtérítés, illetve önköltség utolsó részletét legkésőbb a vizsgaidőszak kezdete előtt négy héttel kell megfizetni. Ennek elmulasztása a hallgatói jogviszony megszűnését vonja maga után.

Frissítés dátuma: 2019.01.15.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.