Események

23 ápr
„Generációs különbségek a munkahelyi kommunikációban” címmel Csige Eszter tart előadást a HKSZK Hallgatói Karrierközpont szervezésében.
09 ápr
„Nyelvtanulási tippek karrierépítőknek” címmel Semseiné Szekeres Edit tart előadást a HKSZK Hallgatói Karrierközpont szervezésében.
29 már
A Debreceni Egyetem Szenátusa University of Debrecen Science Impact Award díjat adományoz Arieh Warshel Nobel-díjas tudósnak, az amerikai Dél-Kaliforniai Egyetem professzorának.
27 már
„A meddőség korszerű diagnosztikája és kezelése” címmel Herman Tünde, a Debreceni Egyetem Klinikai Központ, Asszisztált Reprodukciós Centrum szakorvosa tart előadást.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ