Hírek

Debreceni Egyetem Természettudományi és Technológiai Kar dékáni pályázati kiírás 2017

Debreceni Egyetem Rektora a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján pályázatot hirdet Debreceni Egyetem Természettudományi és Technológiai Kar dékán (magasabb vezető) beosztás ellátására.

részletek

Hallgatói Kapcsolatok és Szolgáltatások Központja Hallgatói Karrierközpont előadásai

A Hallgatói Kapcsolatok és Szolgáltatások Központja Hallgatói Karrierközpont a tanév 2. félévében is meghirdeti karrier témájú kredites előadásaikat. A létszám már betelt, de szeretettel várnak minden érdeklődőt, akár egy-egy előadásra is.

részletek

Duális Képzési Információs Nap


A Debreceni Egyetem Természettudományi és Technológiai Kara (TTK) a karon folyó duális képzések népszerűsítésére egy Duális Képzési Információs Napot szervez továbbtanulás előtt álló középiskolások számára

részletek

Pályázati felhívás Szolvegy Kft.

A Szolvegy Kft (5000 Szolnok, Téglagyári út 8) a felsőfokú vegyész vagy vegyészmérnök végzettségű utánpótlásának biztosítására pályázatot ír ki két fő hallgató részére tanulmányi ösztöndíjra.

részletek

Fogyatékos Felsőoktatási Hallgatók Közigazgatási Ösztöndíjprogramja 2016/2017. tavaszi szemeszterének pályázati időszakára

2017 tavaszán újra elindítja a Magyar Kormány a Fogyatékos Hallgatók Közigazgatási Ösztöndíjprogramját, amelynek során fogyatékos felsőoktatási hallgatók három hónapos, heti 20 órás közigazgatási gyakorlatot szerezhetnek egy minisztériumban, felsőoktatási tanulmányaik mellett.

részletek
további hírek