Hírek

Silicon Laboratories Hungary Kft. gyakornoki (esetleg a szakmai gyakorlattal egybekötve) pozícióra keres hallgatót

A hozzánk jelentkező hallgatónak lehetősége nyílik egy nemzetközi csapatban, frissen legyártott, a világpiacon esetleg még nem is kapható integrált áramkörökkel a legmodernebb tervező- és mérőrendszerek használatával dolgozni és ezek piaci bevezetésének támogatásában közreműködni.

részletek

Jelentkezz és légy részese az FAG ösztöndíjnak!

Lenyűgöznek a technika csodái? Már a felsőoktatási évek alatt szeretnéd áthidalni az elmélet és a gyakorlat közötti szakadékot? Szeretnél egy kiváló csapatban a munka világának érdekes projektjein dolgozni és ennek során igazából megismerni a gyakorlatot?

részletek

MÁV-csoport pályakezdő diplomás program

Legyél Te is a Munkatársunk ha most fogsz végezni építőmérnökként, villamosmérnökként, gépészmérnökként, közlekedésmérnökként, építészmérnökként, közgazdászként.

Honlap: https://www.mavcsoport.hu/mav-csoport/palyakezdo-diplomasokat-keresunk

részletek

TTK Nyári tábor 2017. július 10 és 15 között

A Debreceni Egyetem Természettudományi és Technológiai Kara egyhetes nyári tábort rendez érdeklődő középiskolások számára. A tehetséges és szorgalmas diákok a táborban betekintést nyerhetnek a Kar oktatóinak, kutatóinak és hallgatóinak életébe. A Kar megnyitja laboratóriumait, ahol a tábor lakói a legmodernebb eszközökkel, valamint felkészült és elkötelezett munkatársaink irányításával egy-egy kutatási projekt feladatot dolgoznak ki. A tábor utolsó napján konferenciát szervezünk, ahol a résztvevők kutatómunkájuk eredményeit egy rövid prezentációban mutatják be a Kar munkatársainak.

részletek

Fórum dékáni pályázat bemutatására 2017. május 4.

A fórum 2017. május 4-én csütörtökön 10 órakor kezdődik a Kémiai Épület K/1-es előadójába, melyen a kar valamennyi dolgozója és hallgatója részt vehet. A fórumon a dékáni pályázatban megfogalmazott főbb elképzelések bemutatására kerül sor nyilvános előadás keretében. Ezt követően a résztvevők kérdéseket tehetnek fel.

részletek
további hírek