Hírek

Fórum dékáni pályázat bemutatására 2017. május 4.

A fórum 2017. május 4-én csütörtökön 10 órakor kezdődik a Kémiai Épület K/1-es előadójába, melyen a kar valamennyi dolgozója és hallgatója részt vehet. A fórumon a dékáni pályázatban megfogalmazott főbb elképzelések bemutatására kerül sor nyilvános előadás keretében. Ezt követően a résztvevők kérdéseket tehetnek fel.

részletek

Természettudományos Tárgyakat Oktató Középiskolai Tanárok Fóruma 2017. május 27.

A Debreceni Egyetem Természettudományi és Technológiai Kara (TTK) idén tavasszal is megrendezi a Természettudományos Tárgyakat Oktató Középiskolai Tanárok Fórumát. A fórum témája ez alkalommal a természettudományos egyetemi képzés megújítása a Magyar Képesítési Keretrendszer (MKKR) követelményei alapján. 

részletek

" XXI. SZÁZADI TECHNOLÓGIA A MÁV-NÁL" Nyílt nap 2017. május 15.

A MÁV-csoport a vasút iránt érdeklődő egyetemi hallgatók részére „XXI. SZÁZADI TECHNOLÓGIA A MÁV-NÁL” címmel Nyílt napot szervez, amelynek témája a MÁV-csoport szolgáltatási láncának és az ehhez illeszkedő modern technológiáknak a bemutatása. Az egyes szakterületeken túl, célunk a szakmák kapcsolódási pontjainak, egymásra hatásának megismertetése.

részletek

Debreceni Egyetem Természettudományi és Technológiai Kar beérkezett dékáni pályázata

Debreceni Egyetem Rektora a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján pályázatot hirdetett a Debreceni Egyetem Természettudományi és Technológiai Kar dékán (magasabb vezető) beosztás ellátására.

részletek

Hallgatói Kapcsolatok és Szolgáltatások Központja Hallgatói Karrierközpont előadásai

A Hallgatói Kapcsolatok és Szolgáltatások Központja Hallgatói Karrierközpont a tanév 2. félévében is meghirdeti karrier témájú kredites előadásaikat. A létszám már betelt, de szeretettel várnak minden érdeklődőt, akár egy-egy előadásra is.

részletek
további hírek