Hírek

Eredmények megjelenítése 1-től 10-ig 19 találatból.

Természettudósokat és mérnököket avattak

Alkalmazott geoinformatikusok, alkalmazott környezetkutatók, alkalmazott matematikusok, anyagkutatók, biológusok, biomérnökök, biotechnológusok, fizikusok, földtudományi kutatók, geográfusok, hidrobiológusok, környezetkutatók, matematikusok, szakfordítók, szakvizsgázott pedagógusok, tanárok, vegyészek, vegyész- és villamosmérnökök vették át diplomájukat szombaton a Természettudományi és Technológiai Kar diplomaosztó ünnepségein a Debreceni Egyetem Díszudvarán.

részletek

Jelentkezz és légy részese az FAG ösztöndíjnak!

Lenyűgöznek a technika csodái? Már a felsőoktatási évek alatt szeretnéd áthidalni az elmélet és a gyakorlat közötti szakadékot? Szeretnél egy kiváló csapatban a munka világának érdekes projektjein dolgozni és ennek során igazából megismerni a gyakorlatot?

részletek

MÁV-csoport pályakezdő diplomás program

Legyél Te is a Munkatársunk ha most fogsz végezni építőmérnökként, villamosmérnökként, gépészmérnökként, közlekedésmérnökként, építészmérnökként, közgazdászként.

Honlap: https://www.mavcsoport.hu/mav-csoport/palyakezdo-diplomasokat-keresunk

részletek

TTK Nyári tábor 2017. július 10 és 15 között

A Debreceni Egyetem Természettudományi és Technológiai Kara egyhetes nyári tábort rendez érdeklődő középiskolások számára. A tehetséges és szorgalmas diákok a táborban betekintést nyerhetnek a Kar oktatóinak, kutatóinak és hallgatóinak életébe. A Kar megnyitja laboratóriumait, ahol a tábor lakói a legmodernebb eszközökkel, valamint felkészült és elkötelezett munkatársaink irányításával egy-egy kutatási projekt feladatot dolgoznak ki. A tábor utolsó napján konferenciát szervezünk, ahol a résztvevők kutatómunkájuk eredményeit egy rövid prezentációban mutatják be a Kar munkatársainak.

részletek

" XXI. SZÁZADI TECHNOLÓGIA A MÁV-NÁL" Nyílt nap 2017. május 15.

A MÁV-csoport a vasút iránt érdeklődő egyetemi hallgatók részére „XXI. SZÁZADI TECHNOLÓGIA A MÁV-NÁL” címmel Nyílt napot szervez, amelynek témája a MÁV-csoport szolgáltatási láncának és az ehhez illeszkedő modern technológiáknak a bemutatása. Az egyes szakterületeken túl, célunk a szakmák kapcsolódási pontjainak, egymásra hatásának megismertetése.

részletek

Fórum dékáni pályázat bemutatására 2017. május 4.

A fórum 2017. május 4-én csütörtökön 10 órakor kezdődik a Kémiai Épület K/1-es előadójába, melyen a kar valamennyi dolgozója és hallgatója részt vehet. A fórumon a dékáni pályázatban megfogalmazott főbb elképzelések bemutatására kerül sor nyilvános előadás keretében. Ezt követően a résztvevők kérdéseket tehetnek fel.

részletek

Természettudományos Tárgyakat Oktató Középiskolai Tanárok Fóruma 2017. május 27.

A Debreceni Egyetem Természettudományi és Technológiai Kara (TTK) idén tavasszal is megrendezi a Természettudományos Tárgyakat Oktató Középiskolai Tanárok Fórumát. A fórum témája ez alkalommal a természettudományos egyetemi képzés megújítása a Magyar Képesítési Keretrendszer (MKKR) követelményei alapján. 

részletek

Debreceni Egyetem Természettudományi és Technológiai Kar beérkezett dékáni pályázata

Debreceni Egyetem Rektora a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján pályázatot hirdetett a Debreceni Egyetem Természettudományi és Technológiai Kar dékán (magasabb vezető) beosztás ellátására.

részletek

Hallgatói Kapcsolatok és Szolgáltatások Központja Hallgatói Karrierközpont előadásai

A Hallgatói Kapcsolatok és Szolgáltatások Központja Hallgatói Karrierközpont a tanév 2. félévében is meghirdeti karrier témájú kredites előadásaikat. A létszám már betelt, de szeretettel várnak minden érdeklődőt, akár egy-egy előadásra is.

részletek

Pályázati felhívás Szolvegy Kft.

A Szolvegy Kft (5000 Szolnok, Téglagyári út 8) a felsőfokú vegyész vagy vegyészmérnök végzettségű utánpótlásának biztosítására pályázatot ír ki két fő hallgató részére tanulmányi ösztöndíjra.

részletek