Hírek

Eredmények megjelenítése 1-től 10-ig 14 találatból.

Természettudósokat és mérnököket avattak

Alkalmazott geoinformatikusok, alkalmazott környezetkutatók, alkalmazott matematikusok, anyagkutatók, biológusok, biomérnökök, biotechnológusok, fizikusok, földtudományi kutatók, geográfusok, hidrobiológusok, környezetkutatók, matematikusok, szakfordítók, szakvizsgázott pedagógusok, tanárok, vegyészek, vegyész- és villamosmérnökök vették át diplomájukat szombaton a Természettudományi és Technológiai Kar diplomaosztó ünnepségein a Debreceni Egyetem Díszudvarán.

részletek

Természettudományos Tárgyakat Oktató Középiskolai Tanárok Fóruma 2017. május 27.

A Debreceni Egyetem Természettudományi és Technológiai Kara (TTK) idén tavasszal is megrendezi a Természettudományos Tárgyakat Oktató Középiskolai Tanárok Fórumát. A fórum témája ez alkalommal a természettudományos egyetemi képzés megújítása a Magyar Képesítési Keretrendszer (MKKR) követelményei alapján. 

részletek

Debreceni Egyetem Természettudományi és Technológiai Kar beérkezett dékáni pályázata

Debreceni Egyetem Rektora a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján pályázatot hirdetett a Debreceni Egyetem Természettudományi és Technológiai Kar dékán (magasabb vezető) beosztás ellátására.

részletek

Hallgatói Kapcsolatok és Szolgáltatások Központja Hallgatói Karrierközpont előadásai

A Hallgatói Kapcsolatok és Szolgáltatások Központja Hallgatói Karrierközpont a tanév 2. félévében is meghirdeti karrier témájú kredites előadásaikat. A létszám már betelt, de szeretettel várnak minden érdeklődőt, akár egy-egy előadásra is.

részletek

Pályázati felhívás Szolvegy Kft.

A Szolvegy Kft (5000 Szolnok, Téglagyári út 8) a felsőfokú vegyész vagy vegyészmérnök végzettségű utánpótlásának biztosítására pályázatot ír ki két fő hallgató részére tanulmányi ösztöndíjra.

részletek

Duális Képzési Információs Nap


A Debreceni Egyetem Természettudományi és Technológiai Kara (TTK) a karon folyó duális képzések népszerűsítésére egy Duális Képzési Információs Napot szervez továbbtanulás előtt álló középiskolások számára

részletek

Fogyatékos Felsőoktatási Hallgatók Közigazgatási Ösztöndíjprogramja 2016/2017. tavaszi szemeszterének pályázati időszakára

2017 tavaszán újra elindítja a Magyar Kormány a Fogyatékos Hallgatók Közigazgatási Ösztöndíjprogramját, amelynek során fogyatékos felsőoktatási hallgatók három hónapos, heti 20 órás közigazgatási gyakorlatot szerezhetnek egy minisztériumban, felsőoktatási tanulmányaik mellett.

részletek

iTT Kutathatsz Természettudományos és Mérnöki Fesztivál

A Debreceni Egyetem Természettudományi és Technológiai Kara iTT Kutathatsz címmel Természettudományos és Mérnöki Fesztiválra várja az érdeklődőket az Agóra Tudományos Élményközpontban. 2016. november 23-án 12:00 órától tudományos érdekességek színes kavalkádja fogadja a látogatókat, ahol rendhagyó kísérleteket, különleges eszközöket és meglepő jelenségeket lehet megismerni. A TTK a programokkal a természet- és műszaki tudományok iránt érdeklődő középiskolásokat, szüleiket és tanáraikat szeretné megszólítani, hogy megkönnyítse a pályaválasztás előtt állók döntéseit. 

részletek

TTK Szakmai Nap 2016. október 26.

Karunkon ebben a félévben október 26-án szerdán kerül megrendezésre a már hagyományos TTK Szakmai Nap. A rendezvény célja, hogy a hallgatóink a szokásos tantermi oktatáson túlmutató szakmai ismereteiket szélesíthessék és segítsük a hallgatók diploma utáni elhelyezkedését.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

részletek

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS „MERCK TANULMÁNYI TÁMOGATÁS a 2016/2018-as tanévre"

A Merck Kft. (www.merck.hu) pályázatot hirdet azzal a céllal, hogy támogassa a szociálisan hátrányos helyzetű, középiskolai tanulmányaik során jó tanulmányi eredményt elérő diákokat, hogy az ország egyik kiemelt felsőoktatási intézményében folytathassák tanulmányaikat.

A pályázaton 4 tanuló nyerheti el a támogatást (2 tanuló biológia, biokémia, kémia vagy vegyészmérnöki szakról – 2 tanuló orvos- vagy gyógyszerész karról).

részletek